In de periode dat we zonder communicatieadviseur kwamen te zitten konden we een beroep doen op jeanette en dat was geweldig. Jeanette heeft aan weinig woorden genoeg om te begrijpen wat de bedoeling is, heeft in no time een klus geklaard en haar optimisme en humor geven extra kleur aan de samenwerking. ik heb heel erg fijn met Jeanette samengewerkt. Bijzonder is haar energie, haar snelheid en gevoel voor de juiste stijl in woord enbeeld.

Ervaringen JB tekst enzo
Marion GoedhartBestuurder/directeur Voor Ieder 1

Wij schakelden Jeanette in voor redactie op de website teksten van ons nieuwe platform, www.ontdekdehaagseouderenzorg.nl. De deadlines waren redelijk krap en de wijze van samenwerken met Jeanette is ontzettend goed bevallen. Het snelle schakelen en het kwalitatief goede werk heeft er mede voor gezorgd dat de deadline van oplevering website is behaald. Mochten er in de toekomst soortgelijke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, komen wij zeker terug bij Jeanette.

Tim HeemskerkAccounthouder Sport Heroes

Met veel plezier heb ik samengewerkt met Jeanette. Zij heeft met veel enthousiasme en creativiteit onze bloggroep getraind.Ook heeft zij als eindredacteur een belangrijke bijdrage geleverdaan onze publicatie ‘Wijkteam dichtbij’ (verschijnt in januari2022).

Nico OpsteltenAdviseur professionalisering en organisatieontwikkeling/ plaatsvervangend directeur Sociale Wijkteams Amersfoort

Jeanette werkt nu twee jaar voor ons platform Tis hier geen hotel als tekstschrijver. Ze kan niet alleen goed en doel(groep)gericht schrijven, ze denkt ook mee met hoe je een verhaal het beste kunt vertellen. Ze weet precies de vinger te leggen op onze tone of voice, zodat elk artikel meteen in ons platform past en zorgt dat altijd alles op tijd af is. Los daarvan is het ontzettend fijn om met haar samen te werken. Haar humor, inzichten en creativiteit zijn voor ons elke keer weer een bron van inspiratie.

Saskia SmitFounder TIs Hier Geen Hotel, het platform voor ouders met een puber

De blog-workshop van Jeanette was de aftrap voor het blogteam bij Jeugdbescherming Overijssel. We hebben een ontzettende inspirerende, leerzame, gezellige middag gehad. Jeanette is bekend met ons werkveld en begrijpt daarmee onze dilemma’s. Dit zorgt voor goede inhoudelijke gesprekken en adviezen. Daarnaast is Jeanette een sprankelend en energiek persoon. Alleen daarvan al krijg je genoeg motivatie om aan het werk te gaan 🙂

Claire DietsProjectleider marketing, communicatie en innovatie Jeugdbescherming Overijssel

Vorige week heeft Jeanette een blogworkshop gegeven aan alle bloggers van Jeugdbescherming west. Ontzettend inspirerend. Een stukje theorie en een groot gedeelte praktijk met uiteindelijk aan het einde ook nog een geschreven blog. Alle bloggers zijn naar huis gegaan met een dosis aan inspiratie, precies het doel van deze workshop. Wil je in je organisatie aan de slag met het schrijven van blogs, of ben je al begonnen en wil je juist de verdieping in? Jeanette is van alle markten thuis!

 

Laura Vols-SteijgerCommunicatieadviseur Jeugdbescherming west

Ik was al een tijdje aan het worstelen hoe ik; waar ik voor sta en voor ga, zo goed en duidelijk mogelijk kon weergeven. Uiteindelijk besloten Jeanette om hulp te vragen hierbij en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Ze heeft met volledig respect voor hetgeen ik al bedacht had, mij geholpen het aan te scherpen, te verduidelijken en tot de kern te komen. Door goede vragen te stellen, zich in te leven in mij en mijn doelgroep, heeft ze mij echt enorm geholpen. De teksten voelen nog steeds als mij, maar dan de 2.0 versie 🙂

Mandy Fierstra, eigenaar sta*FIER*

Mandy FierstraEigenaar sta*FIER*

Na  een half jaar samen te hebben gewerkt, heb ik Jeanette  benaderd om teksten voor mijn hernieuwde website te schrijven. Wat een geweldig idee is dat geweest! Jeanette beschreef mijn visie en manier van werken op een heel herkenbare wijze. Dat wat ze had gezien, pakte ze samen in mooie teksten. Daarnaast deelde ze haar inspirerende ideeën over foto’s en indeling van de website. Haar enthousiasme, betrokkenheid en professionaliteit zijn aanstekelijk. Met een prachtige website als resultaat. JB tekst en zo: een aanrader!

Anja RullensEigenaar Rullens Interim management

Jeanette denkt graag out-of-the-box en is creatief. Haar enthousiasme en ‘doen!’-mentaliteit werkt aanstekelijk. Iedere jurist zou een Jeanette moeten hebben. Daar waar je met trots denkt het juridisch jargon te hebben omzeild, wijst ze vervolgens op wat lange zinnen. De samenwerking met Jeanette was effectief en zeer prettig!

Laura GoeiSenior jurist, Jeugdbescherming west

Complimenten voor hoe Jeanette op een praktische en aansprekende manier de blogworkshop bij ons heeft vorm gegeven waardoor alle deelnemers enthousiast zijn om zelf aan de slag te gaan. De eerste mooie blogverhalen zijn inmiddels al geschreven.

Yvonne van TolBeleidsadviseur Veilig Thuis