Blogs

7 eenvoudige manieren om online te shinen, zonder als arrogante kwal over te komen 

Je bent goed in wat je doet, bent daar ook trots op, maar zichtbaar zijn is wel een dingetje. Borstklopperij en ijdeltuiterij past niet bij je. Sterker nog, je bent er allergisch voor. Maar je wil wel zichtbaar zijn. 7 eenvoudige tips hoe je dat kunt doen.

17 vragen waarmee je jouw unieke persoonlijkheid aan je content toevoegt

Om jouw klant te raken en je persoonlijkheid te laten zien, wil je natuurlijk een goed uniek verhaal hebben. Bijvoorbeeld in je blogs of op de ‘over jou’ pagina op je website of in de pitch over de onderneming. Maar hoe haal je nu die dingen naar boven, die jou uniek maken? Ik heb 16 vragen die je jezelf kunt stellen om je daarbij te helpen.

Geen inspiratie voor je socials en blogs? 6 eenvoudige tips

De drempel naar het toetsenbord is in deze tijd van maatregelen en beperkingen net even hoger dan normaal. Ik vind het lastiger dan anders om geïnspireerd te zijn. Waar ik normaal borrel en bruis, is toch een beetje saaier. Maar ik moet natuurlijk wel blijven schrijven.

9 effectieve manieren om medewerkers te laten bloggen

Jouw medewerkers doen fantastisch werk dus jij denkt: als ze dat nu gewoon eens opschrijven en delen, is dat prachtige PR. Je hebt het al een paar keer geopperd, maar er gebeurt niets. Of nauwelijks. En als ze iets delen, is dat niet helemaal in lijn met wat je als organisatie wil laten zien.

Jeukwoorden waar jeugdzorgwerkers meteen mee moeten stoppen

De jeugdzorg is een fijne sector vol gedreven mensen met passie voor hun werk. Helaas wemelt het ook in deze branche van de jeukwoorden.

Waarom zorgorganisaties moeten bloggen | Mijn podcastdebuut

Onlangs ben ik gevraagd om mee te werken aan de podcast van de Contentspecialisten. Wil je weten waarom ik vind dat (jeugd)zorgorganisaties moeten bloggen en hoe je dat als communicatieadviseur kan aanpakken?

Geniale schrijftips voor bloggers

Natuurlijk hebben we niet allemaal het talent om een literatuurprijs te winnen maar dat hoeft ook helemaal niet als je wil bloggen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen beter kan leren schrijven.