Waargaloze content schrijven voor LinkedIn

Weer­ga­loze content schrij­ven

🌊 Wat als de ideeën tegen de plinten klotsen en je precies weet waar je het over moet hebben op social media?

Dat je precies weet met welke content (sorry voor het jeukwoord) jij jouw ideale klant raakt en overtuigt zodat die denkt: wow, deze persoon begrijpt mij, daar moet ik zijn.💡 Goed nieuws

Als je het te leuk vindt om het uit te besteden, heb ik goed nieuws: je kunt er zelf veel beter in worden. En ik help je graag. Op 20 oktober start er een nieuwe groep: Weergaloos schrijven voor LinkedIn. Een live training voor max. 8 deelnemers.

👩🏻‍🎓 Je gaat in vier werksessies met maximaal 8 andere ondernemers aan de slag met jouw content en je plan. Ik beloof je, de ideeën klotsen tegen de plinten. Tussen de sessies door, heb je een 1 op 1 sessie online met mij om samen te werken aan persoonlijke knelpunten bij het schrijven.

Aan het eind van de training weet jij waar jij jouw ideale klant mee kunt helpen en hoe je dat vertaalt naar goede posts voor je socials en blogs voor je website.

👩🏻‍🏫 Ik neem je mee in de theorie van marketing en copywriting en we gaan veel schrijven en content maken. Zo breng je het geleerde in de praktijk en heb je meteen superveel toffe dingen om te delen.
En het is nog gezellig ook.

Ik garandeer jou dat je met een bak energie en goede ideeën de deur uitgaat.

Eerdere cursisten beoordeelden deze training gemiddeld met een 9!

Waar en wanneer

Vrijdagmiddag 20 oktober, 3 november, 17 november en 1 december van 13.00 – 17.00 aan de Haagweg 4 in Leiden.

Jouw investering: € 997 ex btw.